Kojan på Berget

Kojan på Berget är en stugan eller Kojan som vi kallar det var först en “Ängesstuga” som Gunnar Isacson och Hans Isacson förvärvade på 1970 talet. Dom bestämde då sig då att transportera den. Dom lyckades att omplacerade stugan genom gemensamma insatser där många medverkade på flytten av rent intresse. Kojan renoverades invändigt, försågs med nytt yttertak och en ny ytterdörr.

Från kojan har du klar utsikt över Gullnoret och med Raggdynan i fonden där förhållandena är mycket bra, stillsam och vackert. Perfekt för en riktig livsnjutare som både Gunnar Isacson och Hans Isacson alltid varit. Efter Gunnars frånfälle beslutades att som förvaltare utse Lars Isacson, Anders Isacson, Klas Isacson och OOA Isacson som nya förvaltare.

Regler:

  1.  Kojan på berget byggdes och ska stå öppen för alla att få uppleva den. Vi hoppas detta ska gälla i framtiden, och vädjar till att besökare städar efter sig, både ” inne och ute “. Om vi tvingas låsa stugan för att man inte respekterar andras egendom och andras rätt – då är det lika bra att vi bränner ner den.

– Stugägarna

Hitta till Kojan på Berget!

Pin It on Pinterest

%d bloggare gillar detta: